Skip to main content

Condiții de vizitare

1

Pentru vizitarea unei singure proprietăți, oricare, se percepe un preț de 250 de lei. Pentru două sau mai multe, dar nu toate, prețul este de 350 de lei. Pentru vizitarea tuturor proprietăților, prețul va face obiectul unei negocieri. Prețul anterior menționat se va scădea din onorariul de asistență și consultanță juridică, în cazul cumpărării unei proprietăți.

Motivul pentru care stabilim aceste costuri este acela de a descuraja persoanele care nu au o motivație serioasă de achiziție să ocupe atât din timpul lor, cât și din timpul nostru, pentru o simplă vizită de plăcere în locuri frumoase. Fotografiile și informațiile pe care le punem la dispoziție pe site, pentru fiecare proprietate, sunt destinate să creeze o idee suficient de clară cu privire la calitățile și defectele proprietăților descrise, astfel încât, în baza acestor informații, persoanele interesate să-și formeze o intenție fie în sensul de cumpăra, fie în sensul de a nu cumpăra. Suntem de acord că numai vizita la fața locului poate înclina decisiv balanța într-un sens sau în altul, dar dorim să fim contactați numai de persoanele care vor cu adevărat să cumpere una sau alta dintre proprietățile la care s-au oprit. Nu este nicio supărare dacă, după inspecția de la fața locului, se ia o decizie de necumpărare, însă nu dorim să încurajăm, cu prețul timpului nostru, simplul turism prin Apuseni. Nu suntem ghizi montani și nu avem timp pentru asta. Prin urmare, încercăm să colaborăm cu oameni deciși să cumpere, nu cu oameni deciși să vadă.

Trebuie știut că proprietățile de pe site sunt la distanțe considerabile una de cealaltă. Nu este vorba despre case sau terenuri dintr-un sat sau dintr-un cătun. Sunt toate în Apuseni, este adevărat, sunt toate pe o rază de 25 km în jurul orașului Câmpeni, așa cum deja am scris, dar fiecare este pe muntele ei, cu accesul ei și cu particularitățile ei de acces. Ca să dăm un exemplu, de la c1 la c2 sunt cca. 24 de km de serpentine cu urcușuri și coborâșuri, pe drumuri pe care se urcă și se coboară încet, cu diferențe de altitudine de cca. 400 m. Pe o parte din traseu, dacă urci și din față coboară o mașină, trebuie să dai înapoi până la un loc unde pot trece ambele mașini. Doar vizitarea acestor două proprietăți ia aproximativ 3 ore.

2

Înainte de plecarea pe traseu se încheie contractul de asistență și consultanță în vederea cumpărării. Onorariul de asistență și consultanță este inclus în prețul de pe site și se achită numai dacă se încheie contractul de vânzare-cumpărare între dumneavoastră și proprietar, plata urmând să se facă prin transfer bancar în 24 de ore de la perfectarea la notar a vânzării-cumpărării. Pentru plată emitem factură. Dacă plata se face cash, emitem și chitanță. Din onorariu se scade prețul achitat pentru vizitarea locației.

3
A treia chestiune nu este în mod direct o condiție de vizitare, ci o chestiune de cântărit pentru un răspuns la întrebarea dacă merită sau nu să facem vizitarea. În cazul unora dintre proprietăți, vecinii, chiar dacă au casele și la 100 m distanță, ne-au rugat să găsim oameni cu pace, care vin în respectul locurilor, și nu oameni care să tulbure liniștea acestora cu chefuri, paranghelii și decibeli. În cazul acestor proprietăți, persoanele interesate își vor asuma printr-un contract obligația de a nu lăsa niciun fel de muzică/radio/cd/dvd/tv să se audă mai departe de gardul proprietății lor. În comune există organe de poliție care pot face constatări în astfel de situații. Detaliile acestui contract vor fi discutate la momentul potrivit.
4

Vizitarea se face numai cu mașina persoanei interesate. Motivul este acela că persoanele interesate trebuie să cunoască direct, prin proprie experiență, felul în care se poate conduce autovehiculul pe drumurile de acces către proprietăți. În acest fel excludem surpriza ca, după ce drumul pare ușor de parcurs pentru că am condus noi, el, brusc, devine mai dificil când doritorii conduc personal. La toate proprietățile la care am scris că accesul este optim cu 4×4, vizitarea trebuie făcută cu 4×4. Dacă am scris că este nevoie de off road, vizitarea se va face cu off road.

În cazul în care doriți alte informații sau doriți doar să ne oferiți feedback, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.